Elotelakat


 

Tervetuloa Majalle!

Kaunissaaren Maja sijaitsee aidossa kalastajakylässä, aivan meren äärellä. Ravintolan runsas menu tarjoaa reiluja kotimaisia makuja ja aitoja saariston elämyksiä. Majalle on helppo piipahtaa hetken mielijohteesta tai vaikkapa varata paviljonki sinulle ja ystävillesi. Myös Majan rantasaunat ovat vuokrattavissa ikimuistoisiin illanistujaisiin. Sopivatpa tilat mainiosti myös kokouksien järjestämiseen tai virkistypäivästä nauttimiseen. 

 

Ihana Kaunissaaari

Pyhtään Kaunissaari sijaitsee itäisellä Suomenlahdella 17 kilometriä (9 meripeninkulmaa) Kotkasta lounaaseen. Omalla veneellä saapuvat löytävät saaren paikasta 60° 20’ N 26° 46’ E, merikarttasarjan A-osasta lehdeltä 709.

 

 

Maja on nyt tilausravintola tämän kauden loppuun

050 444 09 20

8.9.18 klo 15 alkaen Kyläkunnan tilaisuus

Tarjolla lohikeittoa joka jäsenille ilmainen, muut asiakkaat voivat nauttia keittoa maksamalla kyläkunnan edustajalle 12€.

Päivätanssit 16:30 - 18:00 Sani H
 

 


Pian on aika laittaa kausi pakettiin ja saari telakalle. Päätösjuhlaa vietetään lauantaina 25.8. herkkujen, hyvän musiikin ja tunnelmoinnin merkeissä, kun pistämme pystyyn Elotelakat!

Telakoidu herkkujen ääreen!
Majan pöydät notkuvat monenmoista santsattavaa klo 14–21. Kalaa ja sesongin makuja jokaiselle herkkusuulle 32 € / hlö

Elohiiriä tanssilattialla!
Tara Vepsäläinen trio esiintyy Majalla klo 22.30 (liput 10 €) ja Sani H lämppää klo 19 alkaen! Ulkona tunnelmaa luo juhlavalaistus.

Hui hai hailii!
Kaupalla nautiskellaan paistettua hailia (säävaraus)

Viimeisiä viedään
Museo ja galleria vielä avoinna, käy kurkkaamassa!

Samana päivänä juhlitaan valtakunnallisesti Suomen luonnon päivää ja Muinaistulien yötä. Toivomme saarelaisten nostavan lipun salkoon sisäministeriön suosituksen mukaisesti ja sytyttämään liekin Itämeren hyväksi klo 20.30.

Saarelaiset ja merenkävijät – tervetuloa juhlimaan yhdessä tämän upean kesän päättymistä kauniin saariston keskellä!
 

 

 

 

Tervetuloa Kaunissaareen
 

Seilaa kohti seikkailua!

Yhteysalukset kiidättävät Kaunissaareen.
Katso aikataulut  »

Tutustu kaikkien
ravintoloidemme tarjontaan: