ryhmille

Tulisitteko...

Juhlistamaan?

Kaunissaaren Maja on kesäravintola aidoimmillaan. Ravintolapalveluiden ohella tarjoamme ryhmille varattavaksi aurinkoterassimme kaksi kabinettipaviljonkia, joissa voit viettää juhlat vaikkapa parhaiden kavereiden kesken. Kabinetteihin mahtuu maksimissaan kahdeksan henkilöä kerrallaan. Yhdessä paviljongissa on pöytä ja tuolit ja toinen on varustettu grillillä. 

Saunomaan?

Saarella on kaksi tunnelmallista tilaussaunaa. Suuremmassa saunassa kylpee kerrallaan noin 25 henkilöä ja pienempään sopii mainiosti yksi perhekunta kerrallaan, eli viitisen henkeä. Pienemmän saunan hinta 12 euroa/ saunoja, ( minimiveloitus 30 euroa, sis. max 2 henkilöä ). saunavuoron kesto 60 minuuttia. Suuremman saunan hinta ryhmäkohtaisesti, kuitenkin vähintään 150 euroa.

Kokoukseen?

Miltä kuulostaisi kokous tai työporukan virkistyspäivä saariston unohtumattomissa maisemissa? Palveluistamme voit koota juuri porukallenne soveltuvan paketin ainutlaatuista elämystä varten. Tarjoamme ryhmille myös toiveidenne mukaisesti räätälöidyn ateriakokonaisuuden. 

Kysy palveluistamme lisää Majan myyntipalvelusta, p. 010 832 3510.

 

Tervetuloa Kaunissaareen
 

Seilaa kohti seikkailua!

Yhteysalukset kiidättävät Kaunissaareen.
Katso aikataulut  »

Tutustu kaikkien
ravintoloidemme tarjontaan: